Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

borde skaffa nya...




Evig lockelse


staden är verkligen full
av vatten
nu fruset

lockar och drar

vill ut
vill ut

på fjärden

långa försiktiga tag...
akta taggarna!

ingen fara

jag sålde mina
betaggade

för längesen

blott längtan ut
kvarstår...





Fri vers av Caprice! VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-31 12:57



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Jaaaaa.. finns det något ljuvligare, denna fantastiska frihetskänsla när man flyger över isen, men man måste nog träna upp sig ett tag först så man inte ådrar sig benhinneinflamation och dylikt!:):):)
2010-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP