Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett härligt ungdomsminne




Märke Piruett


nyflyttad
hård vinter
tidig is

vandrade
längs villagator
prydliga

till spelplatsen

kritvita specialdojor
dängde
mot ryggen

granar vaktade
min väg
högtidliga

en hund gläfste

kinder rosiga
klar blick

glädjen kluckade
inombords

snart kommer den
min förstfödda

piruett!





Fri vers av Caprice! VIP
Läst 450 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-31 13:23



Bookmark and Share


  ULJO
Vilka fina minnen du förmedlar. Man blir allt sugen på att dra på sig grillorna och ta en tur.
2010-02-01

  Suzy med punkterna
Vilka minnen det här gav mig.....kanske ska jag våga mig på det igen?
2010-01-31

  Monika A Mirsch VIP
Wau! Då var det du som cirklade där bredvid mig, fastän jag inte kände dig då, men känner nu.
2010-01-31

  Ewa-Britt Nilson VIP
Gott beskrivet!
Jag älskar att
åka skridskor!
Det roligaste
som finns...
2010-01-31

  Mr Lindemann VIP
Fint, du!
2010-01-31

  Quasimodo
Tack för det glädjande och sköna bilderna och känslan fin !!
2010-01-31

  Carola Zettergren
JIPPIE!!!! Såg du Plusjenkos!:):)
2010-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP