Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var hälsad!


att hälsa med handlag
grannlaga sak

allt sker
på bråkdelen
av ett skratt

bedöm avståndet
räck fram handen
snabb blick mot den andres
möte blickar möte händer
samtidigt
lagom hårt tryck
vokalt utstött hälsning

blixtsnabba signaler

tur det är inövat...

men vissa händer leker alltjämt
döda fiskar...

och stundom fås blott
någons fingrar...

 




Fri vers av Caprice! VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-01-31 14:25



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
känslig beskrivning, goda diktarord
av vår vardag som vi lämnar bakom oss utan att tänka
2010-02-01

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ett handslag
är precis som
personens
hjärtslag ett
stumt känns dumt
ett vått man undrar
blott, ett gott är det
som tryckts väl och
lagom hårt! Så fint
och bra skrivet av Dig!
2010-01-31

  Carola Zettergren
:) Jag har aldrig haft speciellt lätt för det där, jag förstår inte det där riktigt; varför man ska ta i hand.. Jag vill bekanta mig med folk först...innnan jag tar i dem! Jag var på en stor tillställning i fredags, där man liksom var tvungen att ta en faslig massa människor man inte kände i hand... riktigt rysligt tyckte jag, men jag överlevde alla fiskar och andra konstigheter trots allt!
2010-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP