Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Perspektivfundran


envis som synden
halsstarrig
kärringen mot strömmen

satans motsträvig

kalla mig vad du vill
det står dig fritt

men jag föredrager

uthållig
tålmodig
viljestark

ja, till och med
enträgen

varje epitet frammanar
en ny bild

det glömmes lätt...




Fri vers av Caprice! VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-01 14:18



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Perfekta egenskaper att bära
2010-02-01

  Quasimodo
Goda och nödvändiga egenskaper i skapandet i tillvaron !
2010-02-01

  aol
stark egenskaper, gillas,
2010-02-01

  DerMond
Det är bra egenskaper att ha, de du nämner! :)
2010-02-01

  Carola Zettergren
SÅ SANT!:) Viktiga kloka ord!
2010-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP