Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ibland är inte botten botten

 

Botten är lotten, sa målaren

när färgen sjönk

 

 

för då är det snart färdigt

 

 

 




Fri vers av Cris
Läst 445 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-02-02 19:20



Bookmark and Share


  Annmargreta
Känner att jag är lat

botten är hela färgen i

våra pytsar

som står intorkade

och

listerna är omålade!
Gott nytt år förresten!
2010-02-08

  Gunnar Hilén VIP
det där var inte dumt alls !
2010-02-03

    leelee
Gott att veta. :-)
2010-02-03

  blaite
Underbart målat
2010-02-03

  Quasimodo
Kulört !!!!
2010-02-03

  Lilla My* VIP
Kalasklokord! Snyggt!!*Sparar*
2010-02-03

  KristinaE
.. fyndigt och med humor, när det kanske gör ont är det gott att kunna skratta år det som är! fångar upp och bär uppåt!
2010-02-02

  T.R Ekman
Ett färgstarkt scenario...
2010-02-02

  julia.s
klockrent!
2010-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Cris
Cris