Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå medan natten vilar



på spetsen av mörkaste udde
hörs ekot av skrik
från ett tomsjälat barn
änglavingar slits sönder
mot sylvass kant
hon flyger aldrig vackert mer
bloddroppar bildar hav
dränker henne bort

hon ville ju bara känna
tilliten ett ljusnande ögonblick
hon ville ju bara förstå
att kärlek kan vinna över allt
men brusten av fasansfull dåtid
begravs hennes hopp
under bitterhård mark

så gå medan natten vilar
låt stjärnhimmel leda
faror långt bort
gå medan vargarna ylar
sin varsamma sång
innan odjurs attack




Fri vers av devilsangel
Läst 559 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-02-02 21:32



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Det är nästan så man kan säga det där har devilsangel skrivit utan att veta för du har din alldeles speciella specialitet vad gäller KÄNSLA..hela tonvikten ligger på KÄNSLA..och du berör så oerhört med den här dikten..gå medan vargarna ylar..ja det är en strof som alltid kommer bli kvar inom..fantastiska poetissa!!!
2010-04-13

  Michaela Dutius
Mer än berörande...denna text går sjupt in i tankarna-in i hjärtat och stannar kvar
2010-02-05

  Lena Renman
Mycket starkt smärtsamt och vackert samtidigt.
Lena
2010-02-03

    Maria Malm
Ord som verkligen känns och berör.
2010-02-03

  sulimaa
Tillsamman kan man mota demoner och ylande vargar ...det gör ont att läsa dina vackra men dödligt sårbara ord...du skriver som vanligt helt underbart! Kram
2010-02-02

  aol
oerhört stark dikt, som berörde mej så,
2010-02-02
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel