Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

läppstift och nagellack fick räcka, även det ganska sällan...




Kanske var det därför jag aldrig blev en som sminkade sig

 

när i helvete

ska jag lära mig att folk

skyr strida tårar...


 




Bunden vers (Haiku) av Caprice! VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-03 20:54



Bookmark and Share


  erkki
Jag blir lite ledsen när jag läser detta. Rak rygg och ett leende ersätter kladdet. (Nästan alltid)
2010-02-04

  Måna N. Berger
när i helvete
ska jag lära mig gråta
utåt inte in
2010-02-03

  aol
det blir svårt, ler
2010-02-03

  Carola Zettergren
Fasen, Caprice..har du inte upptäckt den där vattenfasta exlusiva franska för typ 300 kr!:):):):)
2010-02-03

  Suzy med punkterna
Förhoppningsvis aldrig!
2010-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP