Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur har du det med antennerna...


jag blir så trött på

människor som tar äran

av andras insats

 

vissa människor

tror sig äga antenner -

sådana krymper

 

 

av oanvändning

så länge egoismen

styr förtvinar spröt

 

 




Bunden vers (Haiku) av Caprice! VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-03 22:29



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Fast just idag har jag problem med datorns spröt, det är snöstorm här och jag tappar uppkopplingen titt som tätt!!!!
2010-02-03

  Carola Zettergren
Jo, något sådant!!!!
2010-02-03

  Måna N. Berger
Ja, kanske det..
2010-02-03

  Suzy med punkterna
Vissa antenner har dålig mottagning...........kan det bero på snön.........eller bara egoism kanske?
2010-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP