Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rimsamt om hjärtat.



Det jag fyller i mitt hjärtas tråg
är kanske inte alltid rätt
Men jag gör det på eget bevåg
och allt är inte lätt.

Tunga stenar hamnar där ibland
väldiga tankar av rött
Små ting som ryms i en hand
och alla man någonsin mött

Delar av det är bara mitt
andra har jag lånat ut
en del har vännen som sitt
andra delar har tagit slut


I hjärtat har jag både gott och ont
allt som i livet finns
men oavsett om det aldrig blir tomt
är det det bästa jag minns

Det väger inte kallt
som fjädrar flyger de omkring
håller mitt hjärta ungt och varmt
mjuka och lena ting

Det jag fyller i mitt hjärtas tråg
är kanske inte alltid bra
Men jag gör det alltid på eget bevåg
det är min frihet varje dag.






Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-04 12:44



Bookmark and Share


  Tera
varmt..
2010-02-04

  Carola Bouvin
Fina ord komna i från hjärtat med härlig rim.
2010-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP