Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

helvetes förbannade skit!!!




Snörovan


känner du till den -
snörovan

den sätts på vintern
i is och snöhalka

den bär frukt också

i form av

blåmärken
mörbultade knän
rådbråkade händer

släpp räcket!
annars vrids handen
ur led

fall + hasning 20 meter
fram till
brantens utplaning

jag som trodde
att det räckte med
gårdagsgråten...




Fri vers av Caprice! VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-04 21:44



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Aij, aj, aj.. instämmer i ingressen , helvetes förbannade skit, för så känns det vet jag, hoppas att du fortfarande sitter ihop någotsånär...Kramen!
2010-02-05

    ej medlem längre
Aj aj ... tänkte jag så fort jag såg rubriken.

Denna vinter den gör ont, tycker jag, i min sommarsjäl..

Hoppas du inte är alltför ledbruten!
2010-02-05

  erkki
Snälla nån, du ödet
som gör så väldigt illa
ledstång ger ej stödet
blott handleden hålls stilla

Vi alla har nog halkat
och väntat trött på vård
tills vi fått benet skalkat
i smällen som blev hård

Så må vi dock besinna
att det är livets gång
vi vädret ej betvinga
så sant som vårens sång
2010-02-04

  Suzy med punkterna
Vilken smärta du lyckas förmedla.
ONT!!!
2010-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP