Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En text jag hittade fram i mina gömmor. Från  sommaren 1997.

Tänk vad tiden går...

 




Sommarvarm

Rött hår       flyger

Jag tassar fram på tå

Solen värmer       naken hud

inuti som utanpå




Fri vers av Osram
Läst 286 gånger
Publicerad 2005-10-30 15:02



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Kurar skymning och tänker på dagar som varit - dikten gav mig idén och känslan!
2005-10-30

  Virgo Cinnamon
en liten söt sommardikt.mysig.
2005-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Osram
Osram