Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Umeå universitetssjukhus)


UUs

Jag har stannat vid målpunkt A
Jag tittar förvånat omkring

Här finns ingen gör om mig meny och
inget plocka ut hjärnan frågeformulär.

Jag hittar inga nya hjärtan garderober och hissarna följer inte venernas pärlband
Här finns ingen neon välkomsthälsning för utmattningssyndrom och
stroke avdelningen övas i trapporna som ligger vid målpunkt x

Det finns fönster som jag tittar ut i genom på Världen.

Jag kommer som jag står och följer gröna Exit bandet ut.

En vanlig Fredag.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-05 19:10



Bookmark and Share


  Lady Alassa
En stilla vacker liknelse om hur
det är att vara vilsen i sitt liv
2010-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP