Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du vet vem.


Juninatt.



Du har cirklande mönster i handflatan
ett virvlande andetag mot din kind
hur kunde du tänka minska
känslan i flyende vind

Du måste porla och önska
för levnad är stort där det står
hur böjde du visshetens murar
kring leran som du alltid går

Jag önskar dig dagar så mätta
sol omkring själ och så öm
jag önskar dig vardag i drivor
och livet som finns i din dröm

Sida vid sida vi vandrar
systrar i varsitt skal
du är den närhet som längtar
rosa tofflor i vardagslag.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-05 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP