Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inspirerad av en av lilis senaste titlar - tack!




Erornas ramsa

 

som ett rinnande vatten
med poetisk rytm
varje era med sära kännetecken
Geas lära i ett nötskal

 

fantasiväckande namn

glömmer aldrig ramsan

 

minns du...

 

kambrium ordovicium silur devon karbon perm

trias jura krita tertiär och kvartär

 

om prekambrisk tid

visstes intet...

 

 




Fri vers av Caprice! VIP
Läst 440 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-06 11:55



Bookmark and Share


  erkki
Jo, ett gammalt blekt fragment
finns i skallen i förvar
Men jag såg det mest som skämt
inget för en riktig karl

Varför detta pergament?
Strukturera nåt som var?
Såg ej nåt incitament
eror finns väl alltid kvar

Men så kom ju andra tider
hjärnan blir alltmera klok
Den nu söker andra strider
Vill nu minnas gammal bok...
2010-02-06

  aol
vackert
2010-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP