Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skulle nog behöva lite konvalescenstid...




Insnöad - med vilje...


Nu skänker jag mitt sköna tack
till snöröjsdrivdjupsstack
bak vilken knappt jag synes - ack
jag lägger lojt in back...

nu slipper jag att låtsas mer
att pigg jag är och ler
att damen finns i kökskvarter
snart ingen längre ser...

nu får jag linka bäst jag kan
i avsaknad av man
nu smärtar hela kroppens spann...
blott vilan till mig rann!

ej minsta brott vid fall jag fick
jag önskar mig ett trick
som lindrar varje smärtas prick
från rot till rot - nå, stick!

att ligga, sitta, linka, stå
ej lindrar arm och tå
jag får väl låta tiden gå
som förr - tjohej och hå!





Bunden vers (Rim) av Caprice! VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-06 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP