Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku

 

hängande grenar
tunna och spröda kvistar

väntar på våren


istappar nitar
fast i den smältande snön

ett kungaemblem


evakuera
bort från trottoarerna

isarna smälter




Bunden vers (Haiku) av Daniel_78 VIP
Läst 615 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-06 16:05



Bookmark and Share


  Monica Ullmark/Cickan VIP
Här var det kylslaget:) BRAVO!
2010-02-06

    C3H5(NO3)3
nice one. eller tre då.
2010-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP