Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

såklart man måste börja med en på engelska... ;-)




Professor G.H. Mead - my first clerihew


Meet famous Professor Mead
who made the deed
the book on human everyday meetings
all over the world was met by humble Greetings!





Bunden vers (Annat versmått) av Caprice! VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-06 18:51



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Tjusigt, på engelska och allting!
2010-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP