Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett bortglömt förlåt

 

Förlåt för att jag inte lyckats släppa taget.
Det är inte för att jag fortfarande älskar, 
utan för att jag aldrig någonsin hatat.




Fri vers av Kajsa missanpassad
Läst 874 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-10-31 12:54



Bookmark and Share


  yoyyo
dessa rader sa mycket. riktigt bra fångat!
2006-05-01

  Dilsewat
Precis!
2005-11-21

  Propella
Tre rader riktig kärlek. Jag är imponerad, och betagen.
2005-11-12

  Markattan
Tre rader med enormt mycket innehåll. Tänkvärt och bra!
2005-11-03

    carimba
vilken utsökt formulering du har på din text...
2005-10-31

  Ola Rydberg
Mycket bra kortis
en klar femma
2005-10-31

  Daniel_78 VIP
ååå K, detta är ju mina ord, som jag velat säga så länge..
TACK!
2005-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa missanpassad
Kajsa missanpassad