Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En av de finaste av alla OS-invigningar jag sett...




Olympens teater


Olympiska tanken
är vacker som fanken
så hasta i slope!
men helt utan dope...

När skidan får glida
från berg till havs sida
beskåda den vyn
olympiska byn

På skridsko man svänger
det skarpaste stålet
då läppen ej hänger
Medaljen är målet

I stort panorama
likt Noriges fjordar
ses "bobkatter" jama
och ila kring gårdar

I curling och slalom
må svenskarna råda
och någon från Dalom
nog syns i min låda...

Och Tärnabys Anja
är ej räknad ut
den damen är sann, ja
och hotet akut...

I hockey de gulblå
försvarar medaljen
från Turin, ej urgrå
mig syns den seraljen...

På näthinnan råder
den fest från Vancouver
som bultat min åder...
nu ger jag walkoover!





Bunden vers (Rim) av Caprice! VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-13 09:27



Bookmark and Share


  Quasimodo
Kul och fin med sköna rim !
2010-02-13

  DerMond
Kanonbra! Roliga och fyndiga rim i verser som det svänger om!
2010-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP