Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snart, snart - men först Melodikrysset! ;-)




Saligt är att vänta - men inte för länge...


Och väntar du med rynkat bryn
och misslynt i din sinnesväv
så ges ej ännu just den syn
du önskar - gränsen är för snäv...

För jämnan är jag över den
och måste brev radera
men tålamod är godhets vän
det får du estimera...




Bunden vers (Rim) av Caprice! VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-13 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP