Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
~consumatum est~ Ömsesidig egoism när den är som bäst,,


Wimmín


först lindade hon mig kring sitt
finger, lekande smekande förförande
med all den den femina kraft hon av
naturen begåvats

sen lekte hon, och jag lekte
tillbaks
den paradislek vi lärt leka med
varann

hon slingrade sig kring mig medan
jag smekte mig runt henne, och in
där hon är som sötast

jag bet först, men vad hjälper det
när hon redan satt klorna i mig





Fri vers av Gawain
Läst 481 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-13 23:49



Bookmark and Share


  Nahojland
Touché :) *applåd*
2010-03-06

  kråkan VIP
snygg:)
2010-02-14

  Ingela Svenson VIP
Så slut dig då till, att kvinnor med klor alltid ar de mest åtråvärda!Och att kärleksdikter ofta är något fala....
2010-02-14

  peter markurth
väldigt välskriven, gillar helheten, som så ofta i dina dikter
2010-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain