Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
även evigt liv har sina begränsningar,,


Skriet från evigheten


En fallande ängels laddade ångest rang
mellan bergens kalla ryggar där de kurade
mot nattens fuktiga kyla

rang genom milsvida skogars hemlighetsfulla rum


genom jord och järn, genom tid och rum
utan att längre nå än tillbaks, om och om
igen, i all återstående evighet





Fri vers av Gawain
Läst 417 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-14 00:17



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Ja så kan det vara för den som faller, men vi som strå bi, har evigt liv vänta.....guuuud hjälpe oss, så enahanda det kan bli att ständigt spela på denna harpa
2010-02-14

  kråkan VIP
Ångestfullt och gripande..fast vackert på samma gång..tack..
2010-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain