Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En blodsugares oskuld går förlorad,, första gemänget kan kännas lite förvirrat, men man vänjer sig


Sängholms blodbad


Järnsmaken av din kyss rang som ekot av ett
ont minne djupt där inne, trots att det
helt omöjligen kunde vara fråga om mitt eget

tårarna fann sina vägar nedför mina
bleka kinder, och du fortsatte frossa

hungrig som ett vilddjur töstigt på mer

Först då slog det mig, att minnet var inte
något minne utan smaken av dig, det var
smaken av dig det var fråga om, ditt liv

det var dig jag upplevde, genom din död





Fri vers av Gawain
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-14 01:18



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
denna text hade din distanserade klang, precis som dina texter brukar,,, till enbörjan, men sedan vågade du gå in i diktens realiteter, inte verkliga, det blev bra , mycket bra, och gav en större dimension till texten! Du vinner på att våga det steget!
2010-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain