Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
minst lika tragiskt som motbjudande


Rövberg & Co


Slicka uppåt, med sträv tunga
så kommer du långt, kanske
hela vägen

För rätt vad det är så är det du
själv som står där, med famnen
full av viktiga papper

ivrigt redo att dela ut belöningar
med skinkorna till nästa generation
uppåtsträvare





Fri vers av Gawain
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-14 02:01



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Där träffade du mitt i prick, sanna mina ord! Jag känner vissa irriterande personer som skulle beöva begrunda denna text...
2010-02-14

  kråkan VIP
Blää..bättre å bli bonde:)
2010-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain