Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Istället för G-punkten...

 

Jag vill slå ett slag för
K-punkten

där finns

kreativitet
kunskap
kel
kommunikation

kärlekens nod

glöm inte att trycka
på den

då och då...

annars slutar den
fungera





Fri vers av Caprice! VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-14 19:10



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Härligt tanke du förmedlad genom din dikt.
2010-02-22

  Carola Zettergren
Ja, dessutom existerar ju K-punkten på riktigt, den andra är en myt!:)
2010-02-15

  Mats Henricson
Den bästa av alla punkter ! Bra fångat !
2010-02-14

  DerMond
Tycker om! Nej det ska jag inte glömma. Den punkten förtjänar all uppmärksamhet.
2010-02-14

  Suzy med punkterna
Tjusig uppmaning och visst behöver den punkten få vara med.
2010-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP