Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... men så är det, på sina håll..


Somliga går i redan trasiga fotspår


En mörkblå stortå, en död nagel på en
vidrig bädd av halvt intorkat var

allt omslutet av en strumpa som gått hål
på, sur av tidens instängdhet i en sko så
trång att den orsakat akut nageltrång


Tänk då att vi pratar inte om en tå, stor
eller liten, inte ens mellan
faktiskt ingen tå över huvud taget

vi snackar människa, en just sådär trasig
människa, från innersta hemliga rum till
nästipp, hårkvalitet och blick

ett vrak

så borde det inte kunna bli,
aldrig, inte ens på låtsas





Fri vers av Gawain
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-15 20:56



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Starkt skrivet
2010-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain