Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en frisk fläkt, unken nog att dofta sin ålder till trots, eller tack vare,,


Ikaros vingslag


Gosse
som jag flög den där gången, så högt
som hälften varit nog, så dåraktigt
dödsföraktande

kanske var det därför det var så skönt

förmodligen var det just därför det gjorde
så förfärligt ont, att dö, utan att ordentligt
nog dö, att förbli -just död

Visst flyger man ibland, men aldrig sådär
högt, vingarna bär inte längre högt nog





Fri vers av Gawain
Läst 587 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-15 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain