Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eftersmak


Euforia Afrodite


Dit går jag, om jag till äventyrs
inte skulle vandra, eller sväva

med smaken av dig på mina läppar
skulle jag bestämt ystert hovra, lätt
som en dimma
högt över alla dessa bekymmer

lycklig nog att bara vara
och inte mer behöva





Fri vers av Gawain
Läst 449 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-15 22:47



Bookmark and Share


  peter markurth
ja mkt bra
2010-02-15

  Ingela Svenson VIP
Här får man en förnimmelse av att diktjaget tar glädjeskutt, så uppfriskande att läsa!
2010-02-15

  lodjuret/seglare VIP
läser texten med ett leende på läpparna, just så som du uttrycker dig 'till äventyrs' och så vidare...
härligt språk och tillika uttryck
2010-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain