Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Löpsedeln skrek anno 1887: Påstådd Merovingisk ätt visade sig vara blott billigt solk från gölens bott, sur bottensats -om ens det,,


Blodslig dekadens


En lager per lager

[grav alkoholist, inavel och nitisk nihilist]

tänkte Gunnar, så tyngd av rynkor
att han lätt kunde misstas för vara en
nedrasad gardin på något sedan sekler
redan förfallet gammalt slott

av tidsenlig velour
-förvisso

Men det var han inte, han var lika
tunn på ädelt spad som alla andra
av sin sort

tom på allt sånär som högmod av det
mest sällsynt smaklösa slag





Fri vers av Gawain
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-16 00:04



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Skulle passa bra som inledning på en skabrös roman eller novell, man vill gärna veta mer...
2010-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain