Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vem annars,, för om inte annat är alltid min värsta fiendes fiende min bästa vän


Ego Brego


Jag älskar oförläget mig själv

alltså älskar jag med respekt
alla andra som älskar lika mycket
som jag
eftersom jag älskar som jag gör
utan att skämmas

och alla som inte vågar älska
åtminståne sig själva bara måste
jag älska för att de inte vågar
själva

allt annat vore ju fegt





Fri vers av Gawain VIP
Läst 468 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-16 01:08



Bookmark and Share


  Fröken Sinnesmjuk
precis!
2010-02-17

  kråkan VIP
snygg..bokmäker:)
2010-02-16

  Karl den store
Snyggt. En sann filantrop. Och fin definition på Ego, där skulle jag vilja vara oftare. Jag kommer också i kontakt med egots all oförmåga när jag läser det. De stunder jag har det du skriver om som ideal men är helt indränkt i skam, bitterhet och hat. Inget är konstant, inte ens egot.
2010-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP