Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Få ting sätter så djupa spår...


Eonernas toxin


Ett gift stang etter värre än alla andra
han dittills tvingats utså
ty alla andra hade tett sig som värst
besvärliga, svåra på gränsen till
orimligt horribla på alla de vis

så kom det,
på provröret stod skrivet svek
och när det väl pumpats in i systemet
kunde inget längre göras, han var för
evigt dömd

han drömde, kval och led

Inte ens när han uti sitt elendes allra
bittraste jämmer gått åt tog det slut

det var först då det verkligen
kom att bli horribelt på riktigt





Fri vers av Gawain
Läst 398 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-16 02:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain