Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
de skulle aldrig vakna igen, att bli igenkända av varken sig själva eller någon annan känd Inte ond, bara nödvändig.


På orörda stigar


Hon läser ondska i allt, ser onda runor
där andra ser frost
hon jämrar sig ilsket när andra sjunger
sommarens pris till ruset av forsens
högljudda brus och skogens djupt
blygsamma sus

först när hon lämnats ensam bland ruinerna
av sitt ursinnes vrede blir hon stillsam igen

och syns inte längre till.

Förrän kjoltygs gnissel skär, byxors knarr eller
tunga stövlars buller drar fram
eller gud förbjude någon just där aldrig så
fridfullt skulle råka somna en stund





Fri vers av Gawain
Läst 382 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-16 03:19



Bookmark and Share


  kråkan VIP
Här tänker jag på lilla my:) fast med lite allvar i såklart. världen är dum..tystnaden snäll..förstår henne SÅ väl! ( Kanske var my i mitt förra liv:) Vacker text..kan läsas om och om igen..tack
2010-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain