Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Honor, ack som de kan gäcka en man,,


Dryaden och tjuskraftens mysterium


Våt som en björk, trånsjuk som
den orimligaste dröm
vild som vårflodens rasande kraft när
den flödar över som allra ystrast

trotsiga fägring

hur kan man inte förgås av något
så yvigt, hur skulle det vara möjligt


Själv stöp jag där och då
-vid Oden,
så sant, jag faller än





Fri vers av Gawain
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-16 23:27



Bookmark and Share


  Angie VS Life
Det finns nog ingen hona som generat kan förneka vetskapen om den förmågan....

Denna text är som det mesta jag kommit över att läsa här, förlösande!
2010-02-17

  peter markurth
ja detta är sant. bra skildrat
2010-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain