Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Onda husmors beska soppa, knorr i kistan


På gravsupé


Bara en soppa lagad med en riktig
husmors gedigna kärlek kunde smaka
så bra som denna

om det nu inte var så att den var kokt
på mindre än en spik och mer av den
sortens svamp man sällan såg till bords

men gott var det,
så länge det varade





Fri vers av Gawain
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-17 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain