Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilsna cirklar



andas stilla
för oss båda
när jag själv inte finner luft

håll hårdare
när jag slinker ur ditt grepp
när tomhetseko skär
genom din hörsel
så du inte finner ro
lyssna kvar de vackra orden

lita på det vi kände
när gårdagen var oss nära
smek ömt de ljusa minnen
när jag lämnar dig en stund

går runt i mörkrets töcken
vilsna cirklar för mina ben
att vandra ensamt men aldrig själv

jag vet att du står intill mig
men det blåser stormigt kallt
drar skydd intill det öppna
försöker tysta smärta
genom att inte tala alls
kanske mer en bristning
att inte höra
eller en skoning trots allt

jag är kvar här någonstans




Fri vers av devilsangel
Läst 760 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2010-02-17 08:31



Bookmark and Share


  dead_prez
lägger till dig som frände så att jag inte glömmer bort dig
2010-05-21

  _Zeeta_
"andas stilla
för oss båda
när jag själv inte finner luft"

Kan läsa ljust denna del 100000 ggr till tror jag. SÅ vackert!
2010-05-05

  issac.a.m
Helt Underbart..
2010-03-10

  Marlboroman/Hg VIP
Du ÄR kvar där någonstans.
2010-02-26

  aol
uderbart, sista raden så stark
jag är kvar här någonstan,
blev bara så rörd, kram, aol.
2010-02-25

  Bodil Sandberg VIP
En jättevacker dikt och inget annat är att vänta sig när du fattar pennan..känslofullt och starkt och slutraden ..ja där säger jag som Rita ..ypperligt - sparas..tack.. kram
2010-02-20

  kråkan VIP
mycket bra...tack..
2010-02-18

  Mr Lindemann VIP
Men en fin avslutning som är skör
får du till det som gör dikten till
en givande och tagande?
2010-02-18

  ~~*MariamAurore*~~
vackert :)

/M
2010-02-18

  Berit Robin Lagerholm VIP
Otroligt vacker dikt om sökandets vingliga stig.
En text som starkt berör och snuddar i en. Många vackra rader som slutet knyter ihop.
Mycket fin dikt.
2010-02-17

  sulimaa
Kram!!
2010-02-17

  Suzy med punkterna
Alltid lika fascinerad av det du skriver...applåder!
2010-02-17

    ej medlem längre
"jag är kvar här någonstans"...ett ypperligt bra avslut för en text med vilsenheten som röd tråd.
Känslan av att ha fastnat i en ond cirkel får du väl fram i denna fina dikt.
2010-02-17

  peter markurth
gillar
2010-02-17
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel