Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

två kan bli fler...




OS-feber!


Kalla saknar nerver alla
eller också är de kalla

Ferry är en härlig typ
tog medaljen i ett nyp

Båda värmer skaldens sinne
Månn' de svenske trenne vinne

Månne svenska curlingdamer
tar det tredje - vilka dramer!

Blågul vajar svenska fanan
OS-guld blir bästa vanan

Kalla, Ferry - bragders namn
öppnad är vår stolta famn

Norbergs lag vi hejar på
nationalsång ljuder då...

Sedan har vi Kim Martin
över värdland önskar viinn

Anja vinner över Vonn
nu är svenskar riktigt 'on'...

Emil Jönsson slår väl Northug
höjer staven stolt vid måltugg

Om en fyra, åtta år
Schultheiss på den pallen står...

Nja, det sista är ej troligt
men att drömma är ju roligt...





Bunden vers (Rim) av Caprice! VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-02-17 09:32



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Jag lider endast av ; Plushenkofeber ; Heja Plushenko!!!!!:):)
2010-02-17

  ULJO
Fint skaldat om det som pågår i Canada. Måtte vi få fler OS-guld.
2010-02-17

  Eva Helene VIP
Bra skaldat!
2010-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP