Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slips & fluga - limerick

 

En insektsrädd man från Fredhäll
i frack skulle klä sig en kväll
Då vips han drog
sin slips han slog
två flugor i en enda smäll




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 608 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-02-18 11:22



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Varav den ena med andra ord var en levande fluga(?) och den andra vad som skulle ha kunnat bytas ut mot en fluga...

Hursomhelst, en otroligt effektiv limerick!!
2010-03-08

  sol
är här och känner
in stämningen
:)
2010-02-19

  Bodil Sandberg
haha två flugor på smällen på en gång ä bra jobbat!!*
2010-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP