Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Holy mother of God,,


Uti Gaias trinda barm


Efter att ha erövrat hela världen
pustar jag urmustad ut i famnen på den
enda som aldrig lät sig erövras

av någon eller något

den enda som avmätt ser
mig
där andra såg tusen och en gärning





Fri vers av Gawain
Läst 479 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-19 14:12



Bookmark and Share


  kråkan VIP
Vacker!:)
2010-02-20

  kråkan VIP
Vacker!:)
2010-02-20

  Ingmar Hård VIP
här vidrörs starka ting!
jag är med dig
Gaias barm
fantastiskt
2010-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain