Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om vem som ska vara överst

 

ett kryss består av två linjer

som kan samsas

 

 




Fri vers av Cris
Läst 328 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-19 19:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Är jag oförlåtligt oanständig om jag tolkar detta erotiskt? *ler*

So be it (och vad är oanständigt med erotik? Inget!)

En härlig text, kortfattat om något viktigt..
2011-12-20

    ej medlem längre
brilliant!
2010-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Cris
Cris