Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skaldens eviga längtan


Kom med livlig energi
gör mig stolt bevingad
väck mig ur min letargi
apatin ska bort

Musa, ge mig din espri
euforiskt svingad
läk mig, ge min ande fri
diktaren eskort

upp till vårt Elysium
lotsa mig, o Musa
öppna åter sälla rum
gör nu pinan kort

Skalden längtar ur sitt krum
vill nu dikten snusa
genom porer, bliva "dum"
göra skräpabort

Strävande mot högre sfär
kreativiteten
bävande den sången bär
nalkas gränslösheten...





Bunden vers (Rim) av Caprice! VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-20 08:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket vackrare än så här kan man nog knappast beskriva våndan av idetorka. Tummen upp här:)
2010-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP