Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill men inte vill...




Frusen och velig


Böcker hämta vill hos Posten
liksom bliva av med rosten
den som bor i knä och själ
önskas tappa nu jämväl

Gladdes nyss med damen Haag
gjorde ävenledes jag
Silvret blev vårt fjärde glitter
energin hon skönt besitter

Själv känns bara trög och slö
som ett snöstormsvajat rö
Ögat bär dock hemlig glans
minner om nån annanstans...

Rösten minns en annan tid
då ej stämman var på glid
kraxar fram en liten stump
den om "sammet, trasa, lump..."

Lång är denna letargi
den som skalden hamnat i
Energin i ide ligger
längtande man stundom tigger...

Kanske tarvas vitaminer
ävenledes sol som skiner
månne lättas då de miner
fastän snövind through mig viner...




Bunden vers (Rim) av Caprice! VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-20 12:24



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Jo, viljan finns, men sedan då... Alldeles säkert lossnar det om man sätter in alla solvitaminer som fattas nu!:)
2010-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP