Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gnistan väntar i det fördolda...

 

Jag fann en liten gnista
att värna likt en diamant
när livet larmar som en fjant
jag får ej denna mista...





Bunden vers (Rim) av Caprice! VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-20 17:03



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Gnistrande fint
2010-02-21

  aol
bra skriftat
2010-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP