Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äckel päckel mig



Jag är
en

ord ätare jag är förbolt egoistisk
inhalerar orden som

passar mig.
Suger ut orden i meningarna och ratar
det ordlösa

jag tassar och söker med
huggtänderna redo

hugger dig och kommenterar och applåderar

de andra är avskrädet som jag
är för trött för att läsa men
nog så bra ändå

att gödsla mig.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-02-20 23:29



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Åh vad jag gillar dina ord. Fortsätt skriv. De kommer ju alla ur våra egna egon och det är ju det vi vill förmedla.
2010-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP