Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
blev inspirerad till denna av en av Rita Brunners senaste - tack, vännen!<br>


Våryra i förväg...


Anapesten är härlig att skriva
Som en dans vill den hålla igång
likt idoler den sjunger sin sång
Balanserad som snösvängens driva
kan den hylla sin skald med ett fång
av tulpaner och krokus i prång
där som stugväggens solkatt ses liva
varje kryp som nu vaknar till språng…




Bunden vers (Annat versmått) av Caprice! VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-21 17:18



Bookmark and Share


  aol
Kände hur det börja spritta i benen, härligt härligt skaldat vännen
2021-05-07

  Nina Ahlzén
Lovely! Sol.nu
2010-02-22

  Carola Zettergren
Ja jisses... tittar du på OS fortfarande:)Applåder!!!
2010-02-21

  Monika A Mirsch VIP
med schvung kom du igenom vinterns tid och blida våren suckar i dina strofer - fint!
2010-02-21

  Elaine.S VIP
En riktig liten godsak den här:)) all vår i förväg har första prioritet hos mig...härligt melodiös
2010-02-21

    ej medlem längre
Du är verkligen ute i god tid här! Snöstormen rasar och du skaldar om krokus och tulpaner. Och som du skaldar! Snyggt som bara den:)
2010-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP