Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vart hon tog vägen vet man inte, desto mer trodde man sig veta och värre blev det ju längre tiden led,,


Fragment av ett öde [allmoge]


Hon gick väl i sank, gick ner sig i kärret
bort mot sumpskogen till, hon brukade
visst stryka runt där var det sagt

lockad av någon sorts gosse där, en ung
man var det visst, en vätte minsann

det hade pratats om det där en tid nu
och alla viste hur saken låg till

hon hade visst fått svans, jojjo, helt sant,
och i skam därför hade hon valt gå sin sumptrolska
pojkes kärlek till mötes en kväll när månen var full


och natten var kall, men inget möte
ägde rum





Fri vers av Gawain
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-22 03:28



Bookmark and Share


  Ingmar Hård VIP
målande, ljudrytmiskt, mytiskt
2010-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain