Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mental, själslig ofärd


Sub katatonis


Försvinn,
djupt in där mörkret är tungt
nog att kväva din ångest, din
synd och din gråt

låt det omsluta dig, likt ängeln i
svart med vingar av murket trä

in i ljuslösa hål, under himlen
ner i jorden, bakom dis tunga
som hopplösa oväders moln

dyk,
djupt ner i dig själv





Fri vers av Gawain
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-22 03:56



Bookmark and Share


  aol
gillas vännen,påminner om min egna dykningar letandet efter barnet där inne i en bur av stål,
2010-02-23

  kråkan VIP
oki..me det är så förbannat mörkt där! ..fint skrivet..gillar:)tack
2010-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain