Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Erik Brickman 2005


Revir

Med knappt återhållen djuriskhet

går jag innanför din revircirkel

sprätter etter, likt erotoflammor

våra munnar i hesa fräsningar

dansar lite retande med giporna

sveper kring våra antända tungor

vi drar in den bränsletäta luften

och ser vida anglar på lakanen

endast utmärkta för våra lemmar

det är bestämt dags för resning

och vätande ingång, i extas.




Fri vers av Arowana
Läst 297 gånger
Publicerad 2005-11-01 20:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Överväldigande djuriskt!
Flamvargarna ylar i natten...
2005-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana