Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aldrig sett någon riva ut bladen ifråga...




Kors över flydda dagar


vissa gör det
för att få hjälp att
se framåt

andra behöver veta
vilken dag det är

jag har aldrig
gjort så

vill inte mista min
baktid...

grunden för framtiden

att innevarande dag
är inne
vet jag ändå

inte blir almanackan
lättare heller...




Fri vers av Caprice! VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-23 13:59



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Men Carola, har du glömt att du är anksamlare?!? ;-))
2010-02-23

  Carola Zettergren
Hm.. ja det där är ju olika, jag är en sådan som river bort dem, kanske för att jag alltid vill rensa bort och ge ny plats, jag är inte någon samlare!:)
2010-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP