Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Riktigt goda slut är plötsliga, långa avsked blir bara svårare ju mer utdragna de blir lycka; att kola mitt i saligt rus utan att något fatta


Slutet tvärt, allting gott,,


Rund om barmen, trind men yster
och alls inte blyg för något som helst

njutaren, tjusaren
skrattögda kindros med blott
flirt och förtjusning i allt hon
överallt såg

kär i varenda lycka världen tycktes
bära i hennes välustiga väg, ja allt från
stiliga gunstlingar till bakverk,
salig dryck och ack så gärna lite dans

fast ganska mycke, av allt


Ve, för plötlsiga slut
men hennes kom just när sötman
var som bäst, för henne





Fri vers av Gawain
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-23 23:06



Bookmark and Share


  kråkan VIP
trevligt:) Som det ska va..
2010-02-23

  peter markurth
mkt bra gestaltat
2010-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain