Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mjukhet fick plötlsigt en helt ny mening


Pur lycka


på lakan skurade i forsen, med bara
vattntet just däri, och stenarna

vädrade till ljuvligt fluffig doft och härlig
torka för vinden i klädstrecket vi med
närmast ofattbar möda lyckats åstadkomma
genom att jaga, samla och fläta

att sen få bädda med detta vårt sista
minne av det gamla, i vårt nya [suck]

ja, vi somna visst innan mer hann hända

tätt vävda samman i en kärleksknut ack
hårdare än marken inunder, men ljuvligt
min vackra

heligt så ljuvligt





Fri vers av Gawain
Läst 486 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-02-24 03:04



Bookmark and Share


  kärleks ängel
underbart!
2010-02-28

  aol
fint skriftat med ett så fint innehåll,
2010-02-25

  Angie VS Life
Kunskapen att använda orden på sånt sätt du gör är fascinerande, och imponerande!

Kan inte undgå att ana en gryning nalkas efter dina rader, visst fanns det en morgondag lika underbar även om du inte vidrörde den här?

Riktigt bra! :)
2010-02-24

  kråkan VIP
härligt:)
2010-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain